Jan Akkerman & band. Foto: Victor Peters/PR Openluchttheater Eibergen
Jan Akkerman & band. Foto: Victor Peters/PR Openluchttheater Eibergen

Guido Weijers en Berkelblues Festival in openluchttheater

Muziek

EIBERGEN - Cabaretier Guido Weijers staat 27 augustus met zijn nieuwe stand-up show ‘Guido Weijers Live’ in Openluchttheater Eibergen. Zondag 4 september is het openluchttheater het decor van het Berkelblues Festival.

In zijn nieuwe show ‘Hot Comedy Night’ deelt Guido Weijers met het publiek zijn bizarre gedachten en bekijkt hij de wereld op zijn eigen positieve manier. Een hilarische voorstelling met veel humor en grappen. De poort gaat om 19.30 uur open. Er zijn uitsluitend zitplaatsen. Een online ticket kost 26 euro, aan de dag-kassa 28,50 euro. Voor meer info en online tickets kan met terecht op de website van het openluchttheater.

Jan Akkerman
Zondag 4 september is Openluchttheater Eibergen het decor van het Berkelblues Festival. Headliner is Jan Akkerman met zijn band. Akkerman was in het verleden onder meer het boegbeeld van Focus en Brainbox. Door het toonaangevende Amerikaanse poptijdschrift Melody Maker werd Akkerman in 1973 zelfs uitgeroepen tot beste gitarist ter wereld.

Tijdens het Berkelblues Festival zijn er verder optredens van de Nederlandse bluesband Flavium en Harlem Lake. Verder is er een vintagemarkt en bierproeverij. De poort gaat om 13.30 uur open. Het festival duurt tot 21.00 uur. Een online ticket kost 22,50 euro en aan de dag-kassa kost een kaartje 25 euro. Voor meer info en online tickets, zie de website van het openluchttheater. 

www.openlucht theatereibergen.nl

Guido Weijers bekijkt het positief. Foto: PR Openluchttheater Eibergen

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo