Damesensemble AmaZing zingt op 20 augustus vanaf 14.00 uur in de Dorpskerk. Foto: PR.

Damesensemble AmaZing zingt op 20 augustus vanaf 14.00 uur in de Dorpskerk. Foto: PR.

Damesensemble AmaZing zingt in Ruurlose Dorpskerk

Muziek

RUURLO - Het Damesensemble AmaZing geeft op zaterdag 20 augustus tijdens de Open Kerk een concert in de Ruurlose Dorpskerk. AmaZing bestaat uit een achttal dames die sinds 2000 regelmatig samen optreden.

De dames zingen allerlei genres, van gospel tot pop en van musical tot luisterlied. Het koor zingt drie- en vierstemmig en wordt op de piano begeleid door Corinne Middelplaats. Zelf omschrijven ze hun optreden als volgt: “Zo divers als de zangers zijn, zo divers is onze muziek. Soms ingetogen, dan weer meeslepend, ontroerend of vrolijk. Graag delen we ons plezier in het muziek maken met het publiek.”
Het concert in de Dorpskerk duurt van 14.00 tot ongeveer 15.00 uur. De kerk is vanaf 13.30 tot 16.30 uur open om iedereen de gelegenheid te geven aan de hand van een informatieblad een ‘ontdekkingsreis’ te maken. Wie denkt het kerkgebouw al te kennen, kan toch op een paar leuke verrassingen rekenen. Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon even stil te zijn of een kaarsje te branden in de Stiltehoek. Redenen genoeg om na het luisteren naar AmaZing de Dorpskerk niet meteen te verlaten, maar nog even te blijven en eens goed rond te kijken in dit ongeveer zevenhonderd jaar oude gebouw.
De entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo