Beatline treedt 30 april op in zaal Prinsen. Foto: PR
Beatline treedt 30 april op in zaal Prinsen. Foto: PR

Beatline laat de sixties swingen bij zaal Prinsen

Muziek

HAARLO - Na alle coronabeperkingen is iedereen nu wel weer toe aan een ‘normale’ avond uit. Dat kan met het eerstvolgende optreden van de band Beatline op zaterdag 30 april in zaal Prinsen in Haarlo. Deze coverband staat garant voor een heerlijk avondje dansen en genieten van hits uit vervlogen tijden.

Als er iemand in 1966 tegen de muzikanten van Beatline gezegd zou hebben dat ze in 2022 nog muziek zouden maken hadden ze dat vast niet geloofd. Maar toch blijkt alleen al uit het aantal fans dat tegenwoordig op deze dansavonden komt dat hun muziek bij vele mensen nog altijd leeft. Beatline staat erom bekend dat er vanaf de eerste tonen gedanst wordt. Het programma ‘Swinging Sixties’ is een doorsnede van hits van onder meer Cliff Richard, Rolling Stones, Kinks, Small Faces, Status Quo, Elvis, CCR , Buddy Holly, Beatles en vele anderen. De muziek die Beatline speelt zit vast in het geheugen van het publiek, en niet alleen bij sixties-generatie. Ook hun kinderen hebben deze muziek meebeleefd, en zijn beïnvloed door de muziekkeuze van hun ouders.
Zaal Prinsen leent zich uitstekend voor een avond ‘Swinging Sixties’. Er zijn genoeg zitplaatsen en er is een ruime dansvloer. Momenteel is ruim de helft van de kaarten al gereserveerd. Ze zijn er nog steeds, voor een prijs van 7 euro. Aan de kassa kosten de resterende kaarten 10 euro. Reserveren kan via tel: 0545-261232 (zaal Prinsen) of een mail naar de band. Meer info op de website van de band (AGENDA en Info aanklikken).
De avond begint om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur) en eindigt om 23.30 uur.  


www.beatline.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo