Met Pasen start vaak het nieuwe motor(toer)seizoen. Foto: Martijn Stegeman

Met Pasen start vaak het nieuwe motor(toer)seizoen. Foto: Martijn Stegeman

Paastoertocht Motorclub Ruurlo met als thema ‘Steeds deur, Ait vedan’

Maatschappij

RUURLO – De paasdagen gaan vaak vergezeld met de start van het nieuwe motor(toer)seizoen. Traditioneel houdt Motorclub Ruurlo in dat kader al vele jaren op eerste paasdag de Paastoertocht. Dit jaar dus op zondag 31 maart.

De Toercommissie van Motorclub Ruurlo heeft voor de Paastoertocht dit jaar weer mooie routes uitgezet in de Achterhoek, Duitsland en Twente; geheel in lijn van het jaarthema ‘Steeds deur, Ait vedan’. Er kan gekozen worden voor een korte route van ongeveer 150 kilometer en een lange route van circa 250 kilometer. De prijs voor deelname bedraagt 5 euro per rijder (duopassagier gratis).
Inschrijven en starten is mogelijk van 9.00 tot 11.00 uur in het clubgebouw van Motorclub Ruurlo aan de Vosheuvelweg 1. Een heel fijne start van het nieuwe motorseizoen 2024. Na afloop staan er in het clubgebouw van Motorclub Ruurlo eieren klaar om gepeld te worden. Hiervoor is het clubgebouw tot 16.00 uur geopend. Online inschrijven kan alvast via https://mcruurlo.nl/index.php/toer/paastoertocht/. De deelnemers die zich online hebben ingeschreven voor deze rit, ontvangen uiterlijk één week voor het evenement de ritten in GPX – bestand per mail. In verband met de logistiek (inkoop eieren) verzoekt de organisatie alle deelnemers om vooraf hun komst aan te melden via het e-mailadres toer@mcruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant