Men kan stijldansen op live muziek van Hans Roerdink. Foto: PR

Men kan stijldansen op live muziek van Hans Roerdink. Foto: PR 

Wegens doorslaand succes tweede stijldansavond in Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – De eerste stijldansavond, in november georganiseerd door dansdocente Saskia Meijer, werd uitermate goed ontvangen. Daarom houdt de Ruurlose dansdocente op zaterdagavond 24 februari, wederom bij café-restaurant De Tapperij, een stijldansavond met muzikale medewerking van Hans Roerdink.

Door Jan Hendriksen

Deze keer is er voorafgaande van 19.00 tot 20.00 uur een korte basic salsa workshop. Met of zonder partner is het mogelijk om te proeven aan de basispas van deze energieke dansvorm uit Cuba. Als men deze basis onder de knie heeft kan men overal salsa dansen.
Vanaf 20.15 uur gaat men door met de stijldans op de gezellige live muziek van Hans Roerdink. Uiteraard wordt dan nogmaals de salsa herhaald. De entree voor de salsa workshop en dansavond is 10 euro. De entree voor alleen de dansavond 5 euro. De intentie van Saskia Meijer is om vanuit laagdrempeligheid mensen van alle leeftijden, met of zonder partner, uit te nodigen gezellig te komen mee dansen met of zonder stijldanservaring. Saskia Meijer: “Dans heeft zoveel aspecten in zich. Niet alleen vanuit gezelligheid bekeken, het is ook gezondheid bevorderend en heeft in creatieve zin eveneens positieve effecten. Iedereen is welkom.”

Voor meer informatie en opgave: tel. 06-81881746.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant