Mannenkoor de Grolse Hofzangers verleenden medewerking aan de kerstviering van de Zonnebloem Ruurlo. Foto: PR.

Mannenkoor de Grolse Hofzangers verleenden medewerking aan de kerstviering van de Zonnebloem Ruurlo. Foto: PR. 

Kerstsfeer bij De Zonnebloem

Maatschappij

RUURLO – De Ruurlose gasten voor de jaarlijkse kerstviering van de Zonnebloem Ruurlo werden zaterdagmiddag in het Kulturhus verwelkomd bij de ingang, door Jaap Geerligs en Annette Wehning, die kerstliedjes op de accordeon speelden.

De grote zaal van het Kulturhus was door de vrijwilligers in kerstsfeer omgetoverd. Na de welkomstwoorden van de voorzitter werd de middag gevuld met liedjes, gezongen door het mannenkoor de Grolse Hofzangers. Het koor bestaat uit tien mannen en zij brachten een gevarieerd programma met liedjes uit alle windstreken.
Tussen de verschillende optredens van het koor vertelde Paulien Pierik een mooi kerstverhaal over eenzaamheid en saamhorigheid waar in deze tijd veel over wordt gesproken. Ook het accordeon-duo vulde de pauzes op met gezellige meezingliedjes. De middag werd afgesloten met een warm applaus voor de muzikale bijdragen van het koor en het accordeon-duo.
De gasten kregen tot slot koffie met een heerlijk stuk kerstbrood. Bij het verlaten van de zaal werd men verrast met kleine kerstcadeautjes met bonbons en de wensen voor gezellige feestdagen met een voorspoedig en gezond 2024.
Deze zeer geslaagde middag is weer mogelijk gemaakt door de Zonnebloem vrijwilligers uit Ruurlo, donateurs en alle inwoners die de Zonnebloem hebben gesteund door het kopen van een lot.

Vrijwilliger
Wie na het lezen van dit bericht enthousiast wordt om zich in te zetten voor inwoners uit Ruurlo met een lichamelijke beperking, kan zich als vrijwilliger aanmelden bij secretaris Henk Schouten, via het e-mailadres de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant