Muzikaal wordt de dansavond begeleid door Hans Roerdink uit Borculo, Foto: PR.

Muzikaal wordt de dansavond begeleid door Hans Roerdink uit Borculo, Foto: PR.

Stijldansavond met live muziek

Maatschappij

RUURLO – Naar aanleiding van een oproep eerder in het Achterhoeks Nieuws Berkelland om danslessen in Berkelland te organiseren en de contacten die daarna zijn ontstaan, organiseert Saskia Meijer uit Ruurlo ook een dansavond. Een stijldansavond in Ruurlo met live muziek voor alle leeftijden, op zaterdagavond 18 november vanaf 20.00 uur.

De intentie van Saskia Meijer is om vanuit laagdrempeligheid mensen van alle leeftijden, met of zonder partner, uit te nodigen gezellig te komen mee dansen en dan met of zonder stijldanservaring. Ook is er een kennismaking met Salsa. “Juist deze laagdrempeligheid nodigt uit tot ontmoeting en een gezellige avond te beleven”, aldus Saskia Meijer. En dat live muzikaal begeleid door Hans Roerdink uit Borculo, een veelzijdig muzikant en muziekdocent, die door de jaren heen menige feestavond of bruiloft muzikaal heeft omlijst in Berkelland. Meijer: “Dans heeft zoveel aspecten in zich. Niet alleen vanuit gezelligheid bekeken, het is ook gezondheid bevorderend en heeft in creatieve zin eveneens positieve effecten. Iedereen is welkom.”

De entreeprijs voor deze dansavond bij De Tapperij bedraagt 5 euro. Voor meer info en opgave kan contact gezocht worden met Saskia Meijer, centrum Ligthart, tel. 06-81881746.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo