Het was een drukbezochte middag met 75 Zonnebloemgasten en vrijwilligers. Foto: PR
Het was een drukbezochte middag met 75 Zonnebloemgasten en vrijwilligers. Foto: PR

Gezellige herfstmiddag bij de Zonnebloem

Maatschappij

RUURLO - De Zonnebloem-afdeling Ruurlo kwam zaterdagmiddag bijeen voor een gezellige middag met de gasten in het Kulturhus. Het was een drukbezochte middag met 75 Zonnebloem-gasten en vrijwilligers.

De vrijwilligers hadden de zaal leuk aangekleed. Zoals gebruikelijk werd de koffie en thee geserveerd met een heerlijke cake, nu van de plaatselijke warme bakker, Oude Wesselink. Het muzikale cabaret duo ‘Een en Ander’ bestaande uit Erik Knoef en Anita Oldenhave bracht een feestelijk programma met liedjes, conferences en verhalen.
Het duo nam de zaal mee op hun fietstocht door de Achterhoek en gaf een parodie op Boer zoekt vrouw. Vele liedjes werden ook in het Achterhoeks dialect vertolkt en nodigde de gasten uit mee te zingen en mee te klappen. In de pauze werd er een drankje geserveerd met een warme lekkernij, daarna kon men nog verder genieten van de vrolijke muziek en sketches uit het leven gegrepen. Rond 16.30 uur werd het programma afgesloten door Alie Klein Bleumink en werd een bos bloemen en een fles wijn aangeboden aan het cabaret duo.
De vrijwilligers die dit weer allemaal mogelijk hebben gemaakt werden met applaus bedankt en bleef men nog even gezellig napraten over de voorstelling.
Mensen die ook enthousiast zijn en zich als vrijwilliger aan willen melden om deze gasten met een lichamelijke beperking een leuke dag te bezorgen, kunnen zich aanmelden bij secretaris Henk Schouten, via de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant