Griezelen in de doolhof in Ruurlo. Foto: Jos Schroer
Griezelen in de doolhof in Ruurlo. Foto: Jos Schroer

Sidderend in doolhof tijdens Griezelavond

Maatschappij

RUURLO – De doolhof in Ruurlo heeft onlangs een spannende griezelavond gehouden en de avond was een groot succes met een grote opkomst van enthousiaste bezoekers.

Op 18 oktober werd de Doolhof Attractiepark omgetoverd tot een spannende en betoverende plek, ter ere van de griezelavond. Het evenement bood bezoekers de kans om een avond vol spanning en sensatie te beleven, te midden van de prachtige en mysterieuze bosomgeving van de doolhof.

Daarnaast is er leuk nieuws te melden over de griezelrebus-activiteit tijdens deze avond. Van de 426 bezoekers namen 198 jongeren tot 12 jaar deel aan de griezelrebus. Hiervan hebben 96 mensen de rebus ingeleverd met het juiste antwoord ‘Angsthazen’. Uit deze inzendingen zijn drie gelukkige winnaars geselecteerd: Bente uit Lochem; Roan uit Ruurlo en Jen uit Groenlo.

Wim Slotboom, medeorganisator van de griezelavond kijkt terug op de geslaagde activiteit: “We zijn buitengewoon blij met de grote opkomst. Het enthousiasme van de bezoekers, die hebben deelgenomen aan de griezelrebus was geweldig en we feliciteren de drie gelukkige winnaars van harte. Dit evenement toont aan dat Doolhof Ruurlo blijft ontwikkelen en dat we onze gasten blijven verrassen met nieuwe en opwindende activiteiten.”

Doolhof Ruurlo blijft een populaire bestemming voor avontuurzoekers en gezinnen die op zoek zijn naar plezier en opwinding en vermakelijke evenementen, die zowel jong als oud aanspreken.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen in Doolhof Ruurlo en voor reserveringen, kan men terecht op Doolhofruurlo.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant