De Hartenwensmiddag vond plaats in het Kulturhus, waar de muzikale omlijsting werd verzorgd door zangeres Annet Nikamp. Foto: PR

De Hartenwensmiddag vond plaats in het Kulturhus, waar de muzikale omlijsting werd verzorgd door zangeres Annet Nikamp. Foto: PR

Hartenwensdag bij de Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO - De Zonnebloem Ruurlo vierde zaterdag 23 september voor de vijfde keer haar Hartenwensdag. Gasten van de Zonnebloem Ruurlo konden op die middag hun hartenwens inbrengen. Tijdens de feestelijke middag werden er vijf harte wensen getrokken.

De Hartenwens middag vond plaats in het Kulturhus en de muzikale omlijsting werd verzorgd door zangeres Annet Nikamp. De aanwezige Zonnebloemgasten konden een keus maken uit een repertoire van zevenhonderd bekende liedjes uit de jaren vijftig tot nu. Er werd uit volle borst meegezongen en dat bracht een gezellige sfeer met zich mee.
Ook was de grote zaal van het Kulturhus met hartjes versierd en bij de koffie werden diverse heerlijkheden geserveerd uit eigen keuken. Ook was er dit jaar weer aandacht voor de bewoners van alle zorginstellingen in Ruurlo waar een boeket bloemen werd gebracht, onder het motto, breng eens een (zonne)bloemetje onder de mensen want een blij gezicht te zien, doet je toch goed.

Na de pauze, onder het genot van een hapje en drankje was het moment gekomen om de nieuwe hartenwensen te trekken. Hermien Bannink, bestuurslid activiteiten, reikte de vouchers uit en feliciteerde de Zonnebloemgasten. De Zonnebloemgasten die dit jaar hun hartenwens mogen vervullen zijn: mevrouw Ooteman met een trip naar Burgers ZOO; mevrouw Bach met een uitje naar Museum More (kasteel Ruurlo); mevrouw Hietbrink met een reisje naar de zandsculpturen in Garderen; mevrouw Luimes wil graag de lucht in met een helikopter; mevrouw Zents wil ook graag Museum More, in Gorssel.

Aan het einde van de middag kregen alle deelnemers een zakje met chocoladehartjes en gingen zij met een tevreden gevoel naar huis. Het was een prachtige middag met veel mooie momenten.
Het organiseren van de diverse activiteiten is alleen mogelijk door de inzet van vrijwilligers, dus wie na het lezen van dit artikel ook zo enthousiast is over het werk van de Zonnebloem, kan zich als vrijwilliger per e-mail melden bij secretaris Henk Schouten, via de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant