Geert Oonk en Koos Luurs geven het startsein voor de lotenverkoop. Foto: PR

Geert Oonk en Koos Luurs geven het startsein voor de lotenverkoop. Foto: PR

Mini-camping ‘t Haller geeft startsein lotenverkoop Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – Met het kopen van het eerste lot heeft Geert Oonk, eigenaar van mini-camping ’t Haller, het startsein gegeven voor de jaarlijkse verkoop van Zonnebloemloten in Ruurlo.

Met het eerste lot geeft Geert Oonk een voorzet met uitkijkgarantie op het winnen van een mooie prijs en het ondersteunen van het werk van de Zonnebloem in Ruurlo. Bij de Zonnebloem draait het om mensen met een lichamelijke beperking, die niet zo vaak bezoek krijgen en hierdoor dreigen eenzaam te worden. Al meer dan veertig jaar zet de Zonnebloem in Ruurlo zich in voor deze groep mensen, door ze te bezoeken en mee uit te nemen om ze mooie momenten te bezorgen. Een lichamelijke beperking mag geen belemmering zijn. De Zonnebloem wil dat iedereen zoveel mogelijk van het leven kan genieten of het nu iemand van achttien jaar is of een hulpbehoevende oudere.
De opbrengst van deze loterij komt voor een groot deel ten goede aan het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem in Ruurlo. De loten verkopers gaan in de komende maand op pad om huis aan huis loten te verkopen. Dus wie iets goeds wil doen voor de doelgroep van de Zonnebloem in Ruurlo en ook kans wil maken op een mooie prijskan meespelen met de Zonnebloemloterij.

Vrijwilliger
Wil men ook vrijwilliger worden bij deze mooie vereniging en ook zo nu dan helpen bij een leuk dagje uit voor mensen die het zo verdienen om er eens uit te gaan? Dan kan men zich aanmelden bij Henk Schouten, tel. 06- 36503098 of per mail naar de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com. ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’, is de leus van de Zonnebloem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo