De Ruurlose vierdaagse. Foto: Jan Hendriksen

De Ruurlose vierdaagse. Foto: Jan Hendriksen

Avondwandelvierdaagse met mooie routes

Maatschappij

RUURLO - De jaarlijkse avondwandelvierdaagse van plattelandsjongerenorganisatie Jong Gelre Ruurlo wordt dit jaar gehouden van maandagavond 5 tot en met vrijdagavond 9 juni. De wandelaars kunnen elke avond kiezen uit drie afstanden: vijf, tien of vijftien kilometer.

De jongeren hebben weer mooie routes uitgezet door de prachtige omgeving van Ruurlo. Net als afgelopen jaar kan er iedere avond tussen 18.00 en 18.30 uur gestart worden vanaf café-restaurant De Keizerskroon. Dat geldt niet voor de vrijdag. Dan zijn de starttijden per afstand verschillend zodat alle wandelaars gezamenlijk om 20.00 uur arriveren bij de Kerst Zwartschool. Vanaf dit punt wandelen de deelnemers onder de muzikale begeleiding door het centrum van Ruurlo naar De Keizerskroon.
Voor de deelname een de vierdaagse staat er een inschrijflink op de Facebookpagina @Jonggelreruurlo. Maar men kan zich ook op de wandelmaandagavond en -dinsdagavond ter plekke aanmelden bij de inschrijftafel naast de ingang. Jong Gelre Ruurlo hoopt dat het, net als voorgaande jaren, weer een gezellig wandelfestijn wordt.
Voor meer info: Britt Nieuwenhave, tel. 06-18790257 of mail naar het e-mailadres wandel4daagse-ruurlo@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo