Een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden, waar men de sollicitatievaardigheden kan verbeteren. Foto: PR
Een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden, waar men de sollicitatievaardigheden kan verbeteren. Foto: PR

Netwerken en aan de slag met interactieve oefeningen

Maatschappij

Deelnemers werken aan hun presentatie in Eibergse bieb

EIBERGEN - De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens deze bijeenkomsten staat netwerken centraal en gaan deelnemers aan de slag met interactieve oefeningen om hun sollicitatievaardigheden te vergroten. De meetings zijn gratis te bezoeken, aanmelden is noodzakelijk. 

De volgende vindt plaats op 7 juni. Voor deelname dient men zich op te geven via www.oostachterhoek.nl/jobon, of door zich aan te melden in één van de vestigingen. 

Presenteren
Tijdens deze derde bijeenkomst in de cyclus gaat men aan de slag met het presenteren van zichzelf. ‘Op welke manier zorg je dat je jezelf in de etalage kunt zetten en hoe ga je goed voorbereid je sollicitatiegesprek in? Ben je er zeker van dat je een goede indruk achter laat?’ Aan de hand van dit soort vragen krijgt de deelnemer concrete handvatten waardoor die zich beter en veel zekerder gaat voelen bij een sollicitatiegesprek. Hiermee gaan de deelnemers, samen met de anderen in de groep, aan de slag. Het is fijn om mensen te ontmoeten, die ook opzoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Aanmelden
De bijeenkomst over presenteren is 7 juni vanaf 10.00 uur in de bibliotheek in Eibergen. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo