Marcia Klein Haneveld kreeg het lot overhandigd door voorzitter Ilse Bouwmeester en penningmeester Cor van der Kolk van de Zonnebloem afdeling Eibergen. Foto: PR
Marcia Klein Haneveld kreeg het lot overhandigd door voorzitter Ilse Bouwmeester en penningmeester Cor van der Kolk van de Zonnebloem afdeling Eibergen. Foto: PR

Zonnebloem afdeling Eibergen overhandigt Grote Zonnebloemlot aan Amazing

Maatschappij

EIBERGEN - Marcia Klein Haneveld van Amazing facilitaire dienstverlening in Eibergen heeft woensdag 24 mei het ‘Grote Zonnebloemlot’ in ontvangst genomen. Marcia Klein Haneveld kreeg het lot overhandigd door voorzitter Ilse Bouwmeester en penningmeester Cor van der Kolk van de Zonnebloem-afdeling Eibergen.

Amazing is een bedrijf in de schoonmaakbranche voor bedrijven en particulieren. Met een enthousiast team van circa zestig medewerkers met jarenlange ervaring op een breed terrein van facilitaire diensten, waarbij vooral dienstverlening en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Klein Haneveld verrast haar medewerkers met loten . Hiermee steunt ze het Zonnebloemwerk zowel landelijk als lokaal met de missie om mensen met een lichamelijke beperking aangesloten te houden door middel van sociale en recreatieve activiteiten.

Door ook een lot te kopen geeft men mensen met een lichamelijke beperking iets om naar uit te kijken en tevens maakt de koper kans op de hoofdprijs van 15.000 euro, of een van de andere mooie prijzen. Met de opbrengst van de verkoop van loten vult de afdeling Eibergen haar kas aan om onder andere leuke activiteiten te organiseren voor haar deelnemers.

De verkoop van de Zonnebloemloten duurt tot 1 september. De deur-aan-deur-verkoop vindt plaats van 14 tot en met 27 augustus, maar zolang hoeft men niet te wachten. Nu al is het mogelijk om loten te kopen bij de vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Eibergen of bij Cor van der Kolk, penningmeester, via tel. 06-45008092. Als mensen zelf willen helpen als lotenverkoper bij de deur-aan-deur-verkoop, dan is de Zonnebloem daar erg blij mee en kan men zich ook melden bij Cor van der Kolk of Mieke Meijerink, op tel. 06-19635186.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo