Kirsten Eppink en Dennie Schuurman verkopen kleding voor een fantastische dans-ervaring voor Odival-dansers. Foto: PR

Kirsten Eppink en Dennie Schuurman verkopen kleding voor een fantastische dans-ervaring voor Odival-dansers. Foto: PR

Kroeg Holly’s in Eibergen op 24 en 25 maart omgetoverd tot pop-up kledingzaak

Maatschappij

EIBERGEN - Odival Dance Center gaat dit jaar, net als vier jaar gelden, proberen met een aantal teams het EK en WK te halen. Het is voor de dansers natuurlijk een fantastische ervaring, waar ze allemaal heel graag bij zijn. Het kost echter ook behoorlijk veel geld. Zowel de inschrijfkosten om te mogen dansen, maar ook de reis en het verblijf moeten bekostigd worden. Om het voor alle dansers financieel mogelijk te maken om mee te gaan als ze zich plaatsen voor het EK/WK, is geld nodig.

Vier jaar geleden kwamen Dennie Schuurman en Kirsten Eppink, met het idee om een verkoop van tweedehandskleding te organiseren om geld te verdienen en de kosten te drukken. Ietwat naïef, maar met veel positieve energie, hebben zij dit idee verder uitgewerkt. Mesut van café Home stelde spontaan zijn kroeg beschikbaar. Heel veel mensen gaven gehoor aan de oproep om verkoopbare kleding in te leveren en gelukkig waren er ook voldoende vintageliefhebbers kleding kopen. De opbrengst was goed, de kasten van mensen leger, of juist gevuld met mooie vintage aankopen en veel lessen geleerd door Dennie en Kirsten. In de coronatijd was er geen sprake van danswedstrijden. Nu het weer kan, gaan ze er weer voor; uiteraard de dansers, maar ook Dennie en Kirsten. Dit jaar is de verkoop weer in een café, dit keer bij Holly’s in Eibergen. Raymond Holtkamp hoorde van het initiatief en stelt zijn café ter beschikking.

“Super dat Raymond belangeloos meewerkt en met ons meedenkt, dat geeft energie”, aldus Dennie. “Uiteraard hopen we ook dit keer weer dat mensen kleding en accessoires doneren. Het hoeven geen tassen vol te zijn, we zijn blij met ieder kwalitatief goed kledingstuk dat we krijgen. Alle kleding die niet verkocht is, krijgt een goede bestemming. De vorige keer hebben we de kledingbank in Winterswijk erg blij gemaakt. Ook deze keer zullen we op zoek gaan naar één of meerdere goede doelen.”

Kleding en accessoires kunnen tot 19 maart worden ingebracht op de volgende drie adressen: Botterweg 8, Huenderstraat 46 in Eibergen en de Voshaarweg 8 in Haarlo. Op alle drie de adressen kan, indien er niemand thuis is, de kleding worden achtergelaten onder het afdakje bij de voordeur.

De voorbereidingen zijn te volgen via het instagram-account: @vinthet_hier .

Op vrijdag 24 maart van 16.00 tot 20.00 uur en op zaterdag 25 maart van 10.00 tot 15.00 uur is de verkoop. Cafe Holly’s, J.W. Hagemanstraat 2A in Eibergen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Dennie Schuurman, tel. 06-46575219 of Kirsten Eppink op 06-40539312 of via k.eppink@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo