De nieuwjaarsbijeenkomst van KBO Neede en de Seniorensoos. Foto: PR
De nieuwjaarsbijeenkomst van KBO Neede en de Seniorensoos. Foto: PR

Gezellige nieuwjaarsbijeenkomst KBO Neede en Seniorensoos

Maatschappij

NEEDE - Het nieuwe jaar is met een gezellige bijeenkomst feestelijk begonnen voor de KBO, afdeling Neede en de Seniorensoos. In het Achterhuis brachten de KBO-leden samen met leden van de Seniorensoos een groet op 2023. 

Onder het genot van een drankje en een hapje praten de leden in een ongedwongen sfeer elkaar bij. In de eerste plaats is de KBO er als organisatie om de belangen van de ouderen te vertegenwoordigen. Maar de organisatie doet veel meer. Voorzitter Herman Heuwer vertelt: “We bieden een luisterend oor, helpen met het invullen van formulieren, organiseren activiteiten in eigen dorp en gaan er een paar keer per jaar samen op uit. Ook weet onze aanhang onze bestuursleden Annie en Willy goed te vinden wanneer er vragen zijn of bij het inwinnen van informatie. En niet te vergeten Frans Thuinte, onze verbinder als bezorger van informatie en het magazine.”
Met een feestelijk samenzijn is dit kalenderjaar begonnen. De sfeer zat er afgelopen donderdagmiddag goed in. Op de klanken van ‘live muziek’ gingen zelfs de beentjes van de vloer. Muzikant Tonnie Jansen zorgde voor Hollandse meezingers waarop de aanwezigen enthousiast reageerden.

Wie denkt misschien is lid worden van de KBO-afdeling Neede of de Seniorensoos iets voor mij, kan bellen met voorzitter Herman Heuwer van de KBO Neede. Hij vertelt graag meer over het lidmaatschap. Hij is te bereiken op 06 – 13 69 48 46. Voor vragen over de Seniorensoos of aanmelden als lid kan men contact opnemen met Willy Klein Nijenhuis, (0545) 29 21 77 of 06 – 20 18 22 28 of Corrie ten Voorde, zij is bereikbaar op (0545) 29 38 10. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo