Vier jubilerende vrijwilligers werden in de bloemen gezet. Foto: PR

Vier jubilerende vrijwilligers werden in de bloemen gezet. Foto: PR

Zonnebloem Ruurlo huldigt vrijwilligers

Maatschappij

RUURLO - De grote zaal in het Kulturhus was vorige woensdagmiddag gevuld met ongeveer tachtig Zonnebloemgasten en vrijwilligers. Gezamenlijk brachten ze een toast uit op een gezond en voorspoedig 2023 met vele gezellige activiteiten voor de deelnemers met een lichamelijke beperking.

Vier vrijwilligers werden in de bloemen gezet en ontvingen uit handen van de regio voorzitter Oost-Gelderland Vincent Elferink een oorkonde en speld voor hun jarenlange inzet bij de Zonnebloem Ruurlo. Alie Sleumer is al 25 jaar algemeen vrijwilliger, en Leni Groote Haar eveneens 25 jaar als vrijwilliger voor lotenverkoop. Gert Jan Weustenenk en Ernie Bos waren tien jaar algemeen vrijwilliger. Uiteraard kregen zij allen een hartverwarmend applaus voor hun jarenlange inzet.
De Zonnebloem verzorgt de komende zes maanden naast de kleinschalige activiteiten zoals schilderen, bloemschikken, stamppotten en pannenkoeken eten, ook een aantal nieuwe evenementen: ganzeneieren schilderen, Achtkastelentocht met sponsoring van het taxibedrijf van Martin Hoyink en het bijwonen van een concert van Willeke Alberti in de Achterhoek. De bijeenkomst werd afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Zonnebloemlied.
Wie zich geïnspireerd door het werk van de Zonnebloem kan zich aanmelden als vrijwilliger bij de secretaris van de Zonnebloem Ruurlo: Henk Schouten, e-mail: de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo