Zonnebloemgasten en vrijwilligers genoten zaterdag van een gezellige middag. Foto: PR

Zonnebloemgasten en vrijwilligers genoten zaterdag van een gezellige middag. Foto: PR

Gezellige muzikale bingo bij Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO - 75 Zonnebloemgasten en vrijwilligers hebben zaterdagmiddag volop genoten van een muzikale bingo in het Kulturhus. Een damesduo uit Reeuwijk in fel gestippelde kleding verzorgde met veel plezier de middag. Met tekst, beeld en geluid werden bekende liedjes uit de jaren 40, 50, 60, 70 geprojecteerd met de originele artiesten.

Er werd uit volle borst meegezongen met bekende nummers en de deelnemers genoten zichtbaar van de sfeer en de herinneringen aan vervlogen jaren. Uiteraard waren er leuke cadeautjes voor de winnaars van de muzikale bingo. De Zonnebloemvrijwilligers verwenden de gasten met heerlijke lekkernijen uit eigen keuken. Na afloop van de middag werd het presentatie-duo in de bloemetjes gezet door Alie Klein Bluemink, die de organisatie had verzorgd. Vrolijk gestemd en nagenietend gingen de deelnemers huiswaarts.
Wie na het lezen van dit bericht zin krijgt om zich ook als vrijwilliger in te zetten voor de Zonnebloem kan zich aanmelden bij secretaris Henk Schouten: e-mail: de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant