Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten. Foto: PR

Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten. Foto: PR

Topdesigner naar Eibergen voor Kerstshow Groei&Bloei

Maatschappij

EIBERGEN - Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen heeft voor de bekende kerstshow een spectaculaire act kunnen boeken. De Deventer topdesigner Frits Hoogers (Florafrits) komt op donderdagavond 24 november in Eibergen een b(l)oeiende demonstratie rond het thema ‘kerstfeest’ verzorgen. Een wervelende show vol trends, technieken en informatie. 

Frits Hoogers behoort tot de top van Nederlandse bloemstylisten. Met oog voor esthetiek, spontane creativiteit en perfectionisme weet hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie te creëren. Zijn kracht zit ‘m in de bundeling van zijn talenten als stylist en bloemist, gecombineerd met een grote betrokkenheid.
Tijdens de show maakt Frits verschillende kerstarrangementen, waarbij hij de meest exclusieve bloemen en materialen verwerkt. Inspiratie en schoonheid staan centraal. Maar dat is niet alles, want het wordt ook een leerzame avond. Frits legt uit en laat zien hoe je een stuk stap voor stap opbouwt, met aandacht voor de juiste technieken en materialen. Er is ruimte voor interactie met het publiek en voor humor! Ook neemt Frits zijn assistenten mee. En een ‘marktkraampje’ met allerlei hebbedingetjes die hij eerder die avond heeft toegepast.
Met hun toegangsbewijs maken de bezoekers kans op een van de bijzondere creaties uit de demonstratie. Ook bloemstukken gemaakt door mensen van de bloemschikcommissie en cursisten worden verloot.
De kerstshow van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen wordt gehouden in de grote zaal van De Huve in Eibergen (Grotestraat 52). De avond begint om 19.30 uur (zaal open om 19 uur). De entree bedraagt voor leden (op vertoon van G&B-pas) 8 euro. Niet-leden betalen 10 euro, te voldoen aan de zaal.


www.berkelland.groei.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant