Al het geleerde op het gebied van valpreventie komt voorbij tijdens de Opfris Workshop. Foto: PR
Al het geleerde op het gebied van valpreventie komt voorbij tijdens de Opfris Workshop. Foto: PR

Vooraankondiging Opfris Workshopmiddag valpreventie

Maatschappij

BERKELLAND - Op dinsdag 25 oktober houdt de Sport Federatie Berkelland (SFB) een opfrismiddag valpreventie. Vanaf 2018 verzorgt de SFB valpreventiecursussen genaamd ‘Beweeg Zeker’ op wisselende locaties in Berkelland. 

In totaal hebben er 189 mensen deelgenomen aan deze cursus. Voor het eerst organiseert de SFB nu een opfris middag voor alle ‘oud-deelnemers’ maar tevens ook voor anderen geïnteresseerden. De SFB wil belangrijke onderwerpen herhalen en nieuwe interessante onderwerpen aanbieden. Het eerste gedeelte van deze middag bestaat uit het deelnemen aan twee verschillende workshops. Daarna is het tijd voor een lekker kopje/koffie.
Na de pauze kunnen de deelnemers kennismaken met verschillende sportverenigingen, welzijns- en zorg organisaties middels een informatiemarkt. Wie heeft deelgenomen aan het valpreventiecursus kan één deze weken een telefoontje verwachten. Mensen die dit berichtje lezen en interesse hebben, kunnen gerust contact opnemen, aangezien SFB niet alle (juiste) gegevens meer heeft. Wie in het verleden niet heeft deelgenomen maar wel geïnteresseerd is in deze middag, kan bellen (0545-476727) of mailen (susanne@sportfederatieberkelland.nl) naar de SFB. De opfrisbijeenkomst is op dinsdag 25 oktober in Sporthal de Pickerhal in Eibergen, met vanaf 12.30 inloop met koffie/thee en van 13.00 tot 16.30 uur workshops en een infomarkt.

 www.sportfederatieberkelland.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo