Zomer in Gelderland. Foto: PR

Zomer in Gelderland. Foto: PR

IVO HUTTEN

Gelselaar mag als eerste bij Zomer in Gelderland

Maatschappij

ARNHEM - Gelselaar is de eerste plaats die Omroep Gelderland dit jaar aandoet in het programma ‘Zomer in Gelderland’. Drie weken lang gaan presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet de provincie in om een heleboel leuke dorpen, steden en buurtschappen op de kaart te zetten. Met de grote vraag: wat is de mooiste plaats van Gelderland? Die ‘eretitel’ is nu nog in handen van Kerkwijk. Gelselaar kan op 8 augustus zijn beste beentje voorzetten.

In elk dorp, stadje of buurtschap dat Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet tussen 8 en 26 augustus bezoeken strijdt een team van tien mensen om geld te verdienen voor een goed doel naar eigen keuze. De Zomer in Gelderland-karavaan stopt dit jaar na Gelselaar op de volgende plekken: Doesburg, Bemmel, Oosterhuizen, Posterenk, Kerkdriel, De Glind, Bredevoort, Varsselder, Lienden, Pannerden, Joppe, Horsthoek, Beek/Loerbeek en Groenlo.
Iedere plaats staat gedurende een hele dag in de schijnwerpers. Een radioverslaggever doet verslag voor Radio Gelderland en op de Facebookpagina van Zomer in Gelderland worden de hele dag door updates geplaatst. Om 18.15 uur is op TV Gelderland live de uitzending van die dag te zien. Hierin wordt onder meer het opgehaalde geldbedrag en de tussenstand in de strijd om de titel ‘Mooiste plaats van Gelderland’ onthuld. Deze uitzendingen worden elk uur herhaald en zijn ook terug te kijken op Uitzending Gemist.
Het wordt weer een feest als vanouds. Kom team Gelselaar aanmoedigen. Kijk op onderstaande website voor de exacte locatie of het adres. Iedereen is de hele dag welkom om de deelnemers toe te juichen en te helpen. Vanaf 17.30 uur kan men binnenlopen voor de tv-uitzending.


zomer.gld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo