Jan Ligtenbarg (l) en Aloys Hummelink (r) kregen op de jaarlijkse picknick van de voorzitter Koos Luurs (m) een oorkonde en speldje voor hun inzet van de afgelopen tien jaar.

Jan Ligtenbarg (l) en Aloys Hummelink (r) kregen op de jaarlijkse picknick van de voorzitter Koos Luurs (m) een oorkonde en speldje voor hun inzet van de afgelopen tien jaar.

Jubilarissen bij de Zonnebloem Ruurlo

Maatschappij

RUURLO – Tijdens de picknickmiddag van de Zonnebloem Ruurlo werden vorige week twee jubilarissen in het ‘Zonnebloemetje’ gezet. Jan Ligtenbarg en Aloys Hummelink kregen op de jaarlijkse picknick van de voorzitter Koos Luurs een oorkonde en speldje voor hun inzet van de afgelopen tien jaar.

Jan Ligtenbarg is ook ruim negen jaar penningmeester met een scherp oog voor het verdelen van de beschikbare gelden voor de gasten en activiteiten. Aloys Hummelink is de digitale vrijwilliger die de website beheert en de content verzorgt en is hij gedurende tien jaar ook de huisfotograaf bij alle activiteiten. Deze inzet is zeer waardevol en de Zonnebloem Ruurlo is trots op hun bijdrage aan de bloeiende vereniging. 

Op de jaarlijkse picknick was het gezellig en het werd extra opgeleukt door een speciaal ingehuurde foodtruck waarbij men heerlijk kon genieten van allerlei snacks. Ontmoeten was het thema. Het was erg leuk om elkaar weer na een lange tijd te zien. Ook werd het startsein gegeven voor de jaarlijkse lotenverkoop, het is een belangrijke inkomstenbron om de kas gevuld te houden voor alle gasten die van het dagje uitgaan zo genieten. Het was een zeer geslaagde happening, mede door de gastvrijheid van de familie Megelink die niet alleen hun erf beschikbaar stelden maar ook de gehele organisatie voor hun rekening namen. Ook kregen Aaltje en Arend Megelink bloemen en een applaus van de gasten.

Als men bij het lezen van dit verslag het ook leuk vindt om een bijdrage te leveren als vrijwilliger bij De Zonnebloem, dan kan men zich aanmelden bij secretaris Henk Schouten, e-mail: de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant