Een groot deel van de jubilarissen van de Vrouwen van Nu Ruurlo. Foto: PR

Een groot deel van de jubilarissen van de Vrouwen van Nu Ruurlo. Foto: PR

Vrouwen van Nu Ruurlo huldigen jubilarissen en genieten van heerlijk paasbuffet

Maatschappij

RUURLO – De leden van de Vrouwen van Nu Ruurlo hebben donderdag 14 april genoten van een heerlijk paasbuffet, verzorgd werd door café-restaurant De Tapperij. Het was fijn om elkaar weer te ontmoeten.

Aansluitend aan het buffet vond de algemene ledenvergadering plaats. Het jaarverslag en het financieel verslag waren snel bekeken en goedgekeurd waarop de kascommissie decharge verleende. Er werd afscheid genomen van vijf wijkcontactdames: Gerrie ter Maat, Mina Schepers, Aria van Zaanen, Henny Slotboom, Bertha Hanskamp en vijf nieuwe contactdames werden benoemd: Loes Kappers, Ineke Vruggink, Joke Lievestro, Els Termeulen en Fennie van Westerhuis. Van de kascommissie was Ria Wensink aftredend, Els te Plate – Rouwhorst werd als nieuw lid benoemd. Iedereen die afscheid nam van een functie ontving een kleine attentie.

Jubilarissen
En natuurlijk werden die avond de jubilarissen niet vergeten. Het waren er weer veel. 45 jaar lid zijn Henny Banda-Kapers, Diny Cornelissen-Stevens, Hermien Florijn-Wolsheimer, Nellie Klein Selle-Tuenter, Gerda Rijkenbarg-Hamer, Mina Schepers-Ligtenbarg en Reina Sturris-Schulenbarg. 40 jaar lid zijn: Henny Klein Bluemink-Gotink en Dinie Oltvoort-Langeler. 35 jaar lid is Bertha Hanskamp-Sprukkelhorst. 30 jaar lid zijn Hanna Bolt-Kuenenkamp, Dinie Ligterink-Van den Berg, Riet Platje-Westerduin, Alie Radstaak en Dinie te Winkel-Waarlo. En 25 jaar lid is Lia de Jong-van Lankeren. Alle jubilarissen kregen een oorkonde en een passend aandenken.

Binnen het bestuur traden twee bestuursleden af: Ina Beuting en Francien Ribbers. Zij worden opgevolgd door Petra Meerman en Aria van Zaanen. Riki Klein Blumink was aftredend en werd met applaus herkozen. Binnen het bestuur is er nog steeds een vacature; de huidige bestuursleden hopen dat iemand zich meldt, zodat deze plek gauw kan worden ingevuld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant