De Zonnebloem afdeling Ruurlo brengt het voorjaar bij haar gasten en vrijwilligers thuis. Foto: PR

De Zonnebloem afdeling Ruurlo brengt het voorjaar bij haar gasten en vrijwilligers thuis. Foto: PR

Zonnebloem Ruurlo brengt het voorjaar in huis

Maatschappij

RUURLO - De Zonnebloem afdeling Ruurlo brengt het voorjaar bij haar gasten en vrijwilligers thuis. Een bakje met voorjaarsbloeiers geeft in deze februarimaand waarin de zon maar zelden schijnt toch een gevoel van lente.

Veel van de Zonnebloemactiviteiten zijn in de afgelopen periode niet doorgegaan. Daardoor bleef er wat geld over om voor gasten en vrijwilligers om iets te doen waar zij ook vrolijk van worden. De Zonnebloem Ruurlo hoopt dat dit lentegebaar de start kan zijn van een jaar waarin men met de gasten weer volop kan genieten van de activiteiten.
De Zonnebloem Ruurlo heeft 145 gasten en vrijwilligers en organiseert voor mensen met een lichamelijk beperking regelmatig allerlei activiteiten om er eens uit te gaan en eenzaamheid te doorbreken of te voorkomen. Ook worden de deelnemers regelmatig thuis bezocht om contact te houden met de samenleving.
Wie er iets voor voelt om als vrijwilliger te worden gezet voor de Zonnebloemvereniging kan zich aanmelden bij secretaris Henk Schouten, tel. 06-3650 3098 of met een e-mail aan  de.zonnebloem.ruurlo@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant