De in januari geopende fysiotherapiepraktijk van Wouter Rexwinkel en Gerben te Biesebeek, Fysio Grip, houdt op 2 maart een open dag. Foto: Maarten Kooiker

De in januari geopende fysiotherapiepraktijk van Wouter Rexwinkel en Gerben te Biesebeek, Fysio Grip, houdt op 2 maart een open dag. Foto: Maarten Kooiker

Maarten Kooiker

Open dag fysiotherapiepraktijk Fysio Grip

Economie

EIBERGEN - Wouter Rexwinkel en Gerben te Biesebeek hebben in januari hun eigen fysiotherapiepraktijk geopend, Fysio Grip. Op 2 maart houden zij een open dag van 14.00 tot 17.00 uur waarmee zij de mogelijkheid bieden om een kijkje te nemen in het volledig opgeknapte pand aan de Kleine Hagen 2 in Eibergen. 

Er is een moderne fysiotherapiepraktijk gerealiseerd met een grote oefenzaal en vier behandelkamers. De ingang van de praktijk is aan de Kerkstraat tegenover de Lindeboom. 

Visie
Wouter Rexwinkel is master manueel therapeut en Gerben te Biesebeek is master sportfysiotherapeut. Ze hebben een gemeenschappelijke kijk op het vak fysiotherapie. Hierbij vinden ze het belangrijk dat er samen met de patiënt gekeken wordt naar de klacht. Dit houdt in dat de klacht niet alleen op lokaal niveau wordt beoordeeld, maar dat er een brede en totale kijk is op de ervaren klachten, waarbij er gekeken wordt naar de fysieke symptomen in combinatie met de levensstijl, werkomgeving en emotioneel welzijn. Met deze visie denken ze een toegevoegde waarde te zijn op het gebied van fysiotherapie in Eibergen.

Contact
Belangstellenden zijn van harte welkom om op 2 maart van 14.00 tot 17.00 uur een kijkje te komen nemen. Als mensen een afspraak willen maken, kan dat online via de website www.fysiogrip.nl, mail naar info@fysiogrip.nl of bel naar 0545-745080.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo