Ambulant kapster Gea Vruggink van Gea’s Haarmode in haar kapsalon in Ruurlo. Foto: Fabienne te Kronnie
Ambulant kapster Gea Vruggink van Gea’s Haarmode in haar kapsalon in Ruurlo. Foto: Fabienne te Kronnie

Gea’s Haarmode viert 25-jarig bestaan

Economie

RUURLO – Het was niet de eerste keer dat de coronacrisis roet in het eten gooide bij een jubilaris. Ook ambulant kapster Gea Vruggink (53) van Gea’s Haarmode moest de gevolgen van de uitbraak onder ogen zien. Nu de crisis voorbij is, besloot ze om haar 25-jarig jubileum alsnog te vieren.

Door Rob Weeber

Gea was al vele jaren als kapster werkzaam, voordat ze met 24 jaar haar eigen salon begon. Haar werkgebied beslaat inmiddels ‘groot-Berkelland’, tot zelfs net over de grens. “Het vak is zeer gemoedelijk en er ontstaan leuke contacten”, vertelt Gea. “Bij sommige klanten kom ik dan ook al vele jaren over de vloer. Maar als ambulant kapster mag ik ook in mijn eigen salon knippen. Sommige klanten komen liever naar mij toe. Als ze geen eigen vervoer hebben, dan haal ik ze zelfs op.” Juist voor al die trouwe klanten besloot ze om alsnog aandacht te schenken aan haar 25-jarig bestaan. Iedereen die daarom vanaf donderdag 20 juli de bon uit de krant inlevert, krijgt 25 procent korting op een knipbehandeling. Wel is de actie gelimiteerd tot één bon per persoon of gezin.

De actie loopt van 20 juli tot en met donderdag 20 september. Voor direct contact met Gea’s Haarmode kan men bellen met 06-57990350 of mailen naar geavruggink@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo