Expert Neede mede-eigenaar Klaas Johan Jager bij de Quooker-kraan afdeling. Foto: Rob Weeber

Expert Neede mede-eigenaar Klaas Johan Jager bij de Quooker-kraan afdeling. Foto: Rob Weeber

Tweetal springt uit de taart bij jaarfeest Expert Neede

Economie

NEEDE – De verhuizing vanaf de Borculoseweg naar de Oudestraat is een jaar terug, maar ook dit korte ‘jubileum’ wil Expert Neede niet zonder tamtam voorbij laten gaan. Wie de verschenen oranje feestfolder bekijkt, zal de gebruikelijke artikelen tegenkomen. Twee producten echter springen eruit en kregen een eigen pagina, de Quooker-kraan en de keukenrenovatieservice van ‘Hello Front’.

Door Rob Weeber

Beide producten zijn nog niet zo lang in het assortiment, maar hebben zich feitelijk al bewezen, aldus mede-eigenaar Klaas Johan Jager. “De merknaam Quooker-kraan zal niet zoveel verbazing wekken, maar het product is inmiddels flink geëvolueerd. Zo is er ook al een versie beschikbaar die koud, bruisend water tapt. De kraan is geheel gericht op de besparing van water en energie en wat ons betreft, belooft hij niets te veel. Kies je bijvoorbeeld voor de type Combi+ 7 liter, dan heb je 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water. De Quooker-kraan is namelijk aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. In het reservoir worden warm en koud water gemengd waardoor lang wachten op warm water vanaf de ketel verleden tijd is. Het is ook goed om de warmwaterleiding af en toe door te spoelen in verband met het risico op legionella door stilstaand water.”

Bij aankoop van een Quooker-kraan in de maand mei, wordt de kraan gratis geïnstalleerd.

Keukenrenovatieservice
Een andere, nieuwe service is die van Hello Front, het opfrissen van de keukendeurtjes. handgrepen en aanrechtbladen en het uitvoeren van kleine reparaties. “Soms is een keuken niet versleten, maar wel wat gedateerd en wil je wat anders. In plaats van een nieuwe te moeten aanschaffen, bieden wij met onze Hello Frontservice een alternatieve, goedkopere oplossing in de vorm van een kleine renovatie.”

De voordelen van Hello Front zijn divers. De werkzaamheden nemen doorgaans één werkdag in beslag, zonder te hoeven hakken en breken. Bovendien is het een duurzame manier om de keuken te renoveren. Slechts een klein gedeelte wordt aangepakt en vervangen. Er kan standaard gekozen worden uit maar liefst 16 verschillen RAL kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een eigen kleur te kiezen.
Voor meer informatie over alle producten en aanbiedingen kan met terecht in de winkel, Oudestraat 83, of de webpagina van de Needse Expert.

https://www.expert.nl/winkels/neede

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo