Er werden na afloop van de Shopping Experience zeven fantastische prijzenpakketten ter waarde van 100 euro verloot. Foto: Jan Hendriksen

Er werden na afloop van de Shopping Experience zeven fantastische prijzenpakketten ter waarde van 100 euro verloot. Foto: Jan Hendriksen

Volop ‘gezelligheid’ tijdens Shopping Experience

Economie

RUURLO – Het was vorige week woensdagavond gezellig vertoeven in het centrum van Ruurlo tijdens de Shopping Experience. De winkels, kapsalons en horeca waren die avond speciaal langer open voor deze Experience met diverse demonstraties en workshops, lekkere hapjes en speciale aanbiedingen. Voor de kinderen was er op het Kerkplein door El Jumpo springkussen verhuur uit Ruurlo een springkussen geplaatst en was er lekkere popcorn te verkrijgen.

Door Jan Hendriksen

Wanneer de Kookloods van Nynke Dolphijn vanaf het Ruurlose bedrijventerrein De Venterkamp naar de Dorpsstraat verhuist is nog niet helemaal duidelijk. Maar de Ruurlose onderneemster heeft de afgelopen tijd zeker niet stil gezeten. Men kon namelijk woensdagavond even een kijkje komen nemen in het pand op de hoek van de Dorpsstraat met de Wildenborchseweg, waarin tot vorig jaar een dierenspeciaalzaak was gevestigd, hoe de verbouwing verloopt. Teunissen Mode biedt sinds Shopping Experience de gelegenheid om gebruikte kleding in te leveren in de zogenaamde ‘Prop en Loop machine’ waarna men in aanmerking komt voor een aantrekkelijke korting op kleding die men er koopt. En tijdens de Shopping Experience showden Kitty, Ina en Wilma de leukste sets uit de Inge collectie van Teunissen Mode.
En iedereen die tijdens de Shopping Experience tussen 18.00 en 20.15 uur een aankoop deed bij de deelnemende Ruurlose ondernemers maakte middels de aankoopbon, waarop men zijn of haar naam moest noteren, kans op een van de zeven fantastische prijzenpakketten ter waarde van 100 euro. Die werden direct na afloop van de Shopping Experience op het Kerkplein namelijk verloot waarbij men persoonlijk aanwezig moest zijn.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo