Rob & Nicole vieren graag hun feestje met de klanten. Foto: PR
Rob & Nicole vieren graag hun feestje met de klanten. Foto: PR

Rob & Nicole vieren ook de negende verjaardag aan de Brink

Economie

EIBERGEN - Eind november 2013 begonnen ze aan de Brink in Eibergen: Groenten en Fruit Op ’n Brink ….van Rob & Nicole met liefde gemaakt, inmiddels alweer negen jaar.

In de loop der jaren werd een vaste klantenkring opgebouwd. Mooi om te ervaren hoe iemand dan de winkel binnenkomt en langzamerhand er een klantrelatie groeit. De afgelopen jaren is de winkel telkens aangepast; hetzij met een likje verf, verandering van interieur en exterieur. Rob en Nicole hebben telkens uitdagingen gezocht. Regelmatig een bericht op Instagram of facebook, om de klanten te informeren over producten van het seizoen of vernieuwingen in ons assortiment. Naast een uitgebreid assortiment groenten en fruit, bieden ze vers gemaakte rauwkostsalades, gesneden groenten, maaltijdsalades, kant en klare eenpersoons maaltijden, verse soepen en in het weekend vers gemaakte poke-bowls.

“Verwentassen, een prachtige fruitmand en fruitgeschenken verzorgen we ook”, zegt Nicole. “We zijn blij met onze winkel in Eibergen en onze klanten.” Rob laat weten dat ze ook graag hun negende verjaardag luister willen bij zetten. “Onder het motto: ‘Wie jarig is trakteert’ willen wij dit vieren. Daarom een leuke actie met waardebonnen.

Zie de advertentie elders in deze krant. Rob & Nicole heten graag iedereen welkom in hun winkel aan de Brink 29.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo