Afbeelding

Geluk voor de eerste klanten nieuwe winkel Aldi

Economie

BORCULO - Op vrijdagochtend 25 november is om 08.00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan de Stationsweg 5 in Borculo feestelijk geopend. De sfeer, de inrichting en het assortiment in de winkel zijn verrassend en vernieuwd. De winkel in Borculo biedt hiermee de meest recente ALDI-formule. Zo liggen direct bij binnenkomst versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees. Ook komt de geur van afgebakken brood je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten, bekend als de Trots van ALDI, zijn uiteraard te vinden in deze nieuwe winkel.

De eerste vierhonderd klanten krijgen bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op de kraskaarten staan prijzen als een roeitrainer en hogedrukreiniger of tegoedbonnen van maximaal 250 euro. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis herbruikbare ALDI-tas. Iedereen is van harte welkom.

Foodtruck
Om de openingsdag compleet te maken staat er een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel
Elke dag werken we aan gezondere, duurzamere boodschappen en minder afval. Daarnaast betrekken we regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de verbouwing, worden duurzame bouwmaterialen gebruikt en richten we de winkels zo duurzaam mogelijk in.

De vernieuwde winkel aan de Stationsweg 5 in Borculo beschikt over 72 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.  

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo