Gino Takke, die in het Achterhoekse Dinxperlo is geboren, heeft middels diverse functies al ruim twintig jaar ervaring opgedaan in de drankenwereld. Foto: Jan Hendriksen.

Gino Takke, die in het Achterhoekse Dinxperlo is geboren, heeft middels diverse functies al ruim twintig jaar ervaring opgedaan in de drankenwereld. Foto: Jan Hendriksen. 

Gino’s Drankenspeciaalzaak vestigt zich aan Zuivelweg

Economie

RUURLO – Ruurlo is een speciaalzaak rijker. Gino Takke (49) uit Haaksbergen heeft 20 september namelijk Gino’s Drankenspeciaalzaak aan de Zuivelweg 5 in Ruurlo geopend. Het winkelpand tussen Kaas en Meer en de Hema stond al enkele jaren leeg. In de 125 vierkante meter winkelruimte is een uitgebreid assortiment aan dranken te koop en biedt daarnaast volop ruimte om op (korte) termijn proeverijen te organiseren. Gino’s Drankenspeciaalzaak is aangesloten bij de inkooporganisatie van úw topSlijter.

Door Jan Hendriksen

Gino Takke, die in het Achterhoekse Dinxperlo is geboren, heeft middels diverse functies al ruim twintig jaar ervaring opgedaan in de drankenwereld. Gino’s Drankenspeciaalzaak is een full service slijterij waar men terecht kan voor alle drankbenodigdheden met een goede service en een gedegen advies. Inkooporganisatie ‘uw topSlijter’ bestaat uit een samenwerkingsverband van ruim tachtig zelfstandige slijters. Hiermee is ‘Uw topSlijter’ na Gall & Gall en de Mitra de derde slijterijketen van Nederland. “Door het voeren van mijn eigen naam met toevoeging ‘uw topSlijter’ geef ik duidelijk aan dat ik een lokale, zelfstandige slijter ben die graag een stapje meer wil zetten voor mijn klanten”, zegt Takke, die voorheen in Winterswijk en in Haaksbergen een drankenspeciaalzaak heeft gerund. Gino’s Drankenspeciaalzaak onderscheidt zich door zijn vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt men bij Gino’s ook de topSlijter huismerken en een groot aantal exclusiviteiten. Gino Takke: “Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden. Of men nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden, of gewoon voor bij de borrel, ik heb voor een ieder wat wils en tevens het bijpassende advies.”
Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft Takke de juiste dranken in huis. Advies over de juiste hoeveelheden en een retour mogelijkheid maakt het geheel compleet. Zoekt men een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar? Gino heeft het, of maakt een verrassend geschenk op maat. “En daarvoor wil ik graag samenwerken met andere speciaalzaken uit Ruurlo. Ik denk graag met een ieder mee en bied nèt iets meer.” Die lokale betrokkenheid en interesse maken hem nèt even anders.
Om op de hoogte te zijn van komende acties kijkt men in de folder die vorige week huis aan huis is bezorgd in Ruurlo en directe omgeving. Of bezoek de website www.slijterij-gino.nl. Binnenkort wordt de webshop geactiveerd, zodat men ook van uit huis kan bestellen. Tegen een kleine vergoeding kunnen de favoriete drankjes dan aan de deur worden afgeleverd. Gino’s Drankenspeciaalzaak is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Meer info: info@slijterij-gino.nl of tel. 06 48608063.


Foto: PR.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo