Zaterdag heeft Pearle Opticiens Eibergen de deuren feestelijk geopend. Foto: PR
Zaterdag heeft Pearle Opticiens Eibergen de deuren feestelijk geopend. Foto: PR

Opening Pearle Opticiens

Economie

EIBERGEN – Op zaterdag 1 oktober heeft Pearle Opticiens Eibergen feestelijk haar deuren geopend. Het Pearle-team verwelkomt bezoekers graag in de nieuwe winkel. 

Eibergen heeft er vanaf 1 oktober een Pearle Opticiens bij. “De winkel is volgens het allernieuwste winkelconcept; wij zijn dan ook supertrots dat we in Eibergen deze mooie Pearle-winkel hebben”, vertelt Jan Maat, franchisenemer van deze winkel. Jan: “De winkel is ruim opgezet en op de toekomst voorbereid.”

Toch is niet alles nieuw, Maat heeft meerdere Pearle winkels in de omgeving en heeft veel ervaring in het vak, alles draait om goede service en deskundig advies: “We willen echt weten wat elke klant belangrijk vindt, zodat iedereen tevreden de winkel verlaat met precies de juiste zichtoplossing.”

Actie
Profiteer nu van de aantrekkelijke 3 voor 1 actie: koop een bril, krijg een tweede bril gratis en geef de derde bril cadeau aan een ander (vraag naar de voorwaarden in de winkel). Kom langs of maak een afspraak op www.pearle.nl/afspraak-maken. De nieuwe winkel is gelegen aan Brink 14a in Eibergen en is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Zij bieden het breedste assortiment glazen, monturen, contactlenzen en zonnebrillen. Maak een afspraak bij de winkel voor een Goed Zicht Gesprek. Ze starten deze afspraak met een intake, vervolgens voeren de deskundige opticiens de oogmeting uit (gratis, met een waarde van 30 euro) en tot slot ontvangt de klant een persoonlijk en passend advies over een zichtoplossing die het best past, ook bij diens lifestyle.

Pearle staat voor een goede service en is altijd dichtbij: via pearle.nl of maak snel een afspraak en kom langs. Voor meer info kijk op www.pearle.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo