Rob van der Kuil, samen met zoon Brian in de zaak in Haaksbergen. Foto: Noëlle Averdijk
Rob van der Kuil, samen met zoon Brian in de zaak in Haaksbergen. Foto: Noëlle Averdijk

Van der Kuil; van alle soorten schoenreparaties tot onderhoud en schoonmaak

Economie

HAAKSBERGEN – Schoen- en sleutelservice van der Kuil & Podotherapie Van der Kuil kan uitkomst bieden voor Berkellanders, die klant waren bij Podologie & Schoenmakerij André Kox in Neede. “Ik kan me voorstellen dat na het sluiten van de zaak van André Kox, de mensen in Neede en omgeving denken ‘waar moeten we nu naartoe voor zaken als schoenreparties, een nieuwe sleutel of schoenveters?’ Wij zitten in Haaksbergen aan de Molenstraat 16 in Haaksbergen”, laat Rob van der Kuil weten.

Daar biedt Van der Kuil behalve de schoen- en sleutelservice ook de stomerijservice aan. Daarnaast is zoon Brian verbonden aan de zaak als podotherapeut. “Hij heeft zijn hbo-diploma gehaald op dit vakgebied en werkt behalve hier, ook een dag in de week in Neede bij Hövels Volmer Fysiotherapie. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend en behalve op de vrijdag is Brian hier in de zaak”, zegt vader Rob.
Er geldt een 24-uurs service bij de Haaksbergense schoen en sleutelservice, echter roept Van der Kuil op aan te geven als men van buiten Haaksbergen komt. “Zeg even dat je uit bijvoorbeeld Neede komt. En als je dan toch nog een paar boodschappen moet doen in Haaksbergen, doen wij ons best om de gevraagde reparatie meteen te doen. Vaak zal men het dan even later al mee naar huis kunnen nemen.”
Voor alle soorten reparaties en onderhoud kan men terecht bij Van der Kuil. Van het oprekken van schoenen, tot onderhoud of orthopedische aanpassingen, zoals hak- en zoolverhogingen, afwikkelbalkjes, sturingswiggen, hielspooraanpassingen, haglund-polsteringen en klittenband voorzieningen. “Dat is echt een specialisme. Maar we maken bijvoorbeeld ook sneakers weer schoon, zodat ze toch weer gedragen kunnen worden.”
Schoen- en sleutelservice van der Kuil & Podotherapie van der Kuil zit in Haaksbergen tegenover de Action en staat behalve op zondag en maandag klaar, ook voor een aanpassing aan een leren riem of een nieuwe rits in een leren tas. Over twee weken is de nieuwe website in de lucht, met meer informatie.

podotherapievanderkuil.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo