Burgemeester Joost van Oostrum en Jumbo-eigenaar Tijn Leussink tonen de nieuwe Neede-puzzel. Foto: Rob Weeber
Burgemeester Joost van Oostrum en Jumbo-eigenaar Tijn Leussink tonen de nieuwe Neede-puzzel. Foto: Rob Weeber

Neede in duizend stukjes

Economie

NEEDE – Het klink wat dreigend, maar niets is minder waar. Vanaf woensdag 21 september zijn Neede en omliggende kleine kernen via de nieuwste spaaractie van supermarkt Jumbo in 1.000 stukjes te verkrijgen, puzzelstukjes wel te verstaan.

Na het succes van de Monopoly-actie vond supermarkteigenaar Tijn Leussink het tijd worden voor iets nieuws. “Het Monopolyspel over Neede was een groot succes en dat wilden we een vervolg geven. Zo kwamen we op de puzzel, een actie die we met al onze supermarkten doen. Gelukkig wisten onze medewerkers de highlights van Neede te benoemen, waarmee we een representatief overzicht hebben gekregen. De voorgestelde ideeën zijn daarna bij een tekenaar gebracht die een zwart-wit schets maakte waarop we één keer mochten reageren. Daarna werd de tekening ingekleurd en tot puzzel verwerkt.”
Net als bij het Monopolyspel, was het wederom burgemeester Joost van Oostrum, die het eerste exemplaar ontving. Met de nodige humor merkte hij op dat hij zijn ‘belangrijkste’ taken terug zag komen in de puzzel, waaronder de overhandiging van de sleutel tijdens carnaval en deelname aan het vogelschieten.
De spaaractie begint woensdag 21 september. Bij iedere besteding van 10 euro ontvangt de klant een zegel. Bij 20 zegels is de kaart vol en kan hij op 19 november worden ingewisseld tegen een puzzel. Er zijn 1200 puzzels ingekocht, aldus Leussink.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo