Harald en Sandra Brouwer hebben besloten te stoppen met De Tuinkamer. Foto: PR

Harald en Sandra Brouwer hebben besloten te stoppen met De Tuinkamer. Foto: PR

Doek valt voor De Tuinkamer

Economie

RUURLO - Tot hun grote spijt hebben Harald en Sandra Brouwer Forrest hotel-restaurant De Tuinkamer aan de Hengeloseweg moeten verkopen.

Externe omstandigheden waaronder corona en de naweeën daarvan hebben ons doen besluiten om te stoppen op de door ons zo geliefde en schitterende plek in de prachtige Achterhoek”, zo verklaren Harald en Sandra Brouwer sinds 2 augustus op hun website en de facebookpagina van De Tuinkamer.
Op 31 augustus sluiten zij de deuren van De Tuinkamer voorgoed. De Brouwers hopen dat zij deze maand nog éénmaal de vele (vaste) gasten mogen begroeten in Ruurlo, wat door het tweetal altijd liefkozend de ‘Achtertuin van Nederland’ werd genoemd.
Harald Brouwer: “Sandra en ik gaan waarschijnlijk op kleine schaal verder, maar er is nog niets concreets op dit moment, want het is allemaal nog veel te vers. Wij gaan ons deze maand richten op de gasten die we nog ontvangen want wij willen hen nog éénmalig ‘ouderwets’ verwennen zoals men in de afgelopen anderhalf jaar van ons gewend is geweest.”  De uitbaters van De Tuinkamer zijn ook op zoek naar nieuwe werkplekken voor het team dat ze de afgelopen maanden hebben opgebouwd. Zij hopen hen onder te brengen bij collegaondernemers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo