Almand Jupic (l) en Henk Teger. Foto: Rob Weeber

Almand Jupic (l) en Henk Teger. Foto: Rob Weeber

Bronckhorst Auto’s Ruurlo

Economie

RUURLO – Na vele jaren al servicemonteur in de autobranche te hebben gewerkt, was Almand Jupic (32) klaar voor de volgende stap, zelfstandigheid. Hij kwam in contact met FIAT-dealer Teger van het gelijknamige autobedrijf in Ruurlo en na enkele goede gesprekken besloten beiden tot een samenwerking. Almand zou een deel van de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens, alsmede de werkplaats overnemen.

Almand Jupic is optimistisch naar de toekomst. “Als Bronckhorst Auto’s willen we de komende tijd hard aan de weg timmeren waar het bijvoorbeeld gaat om naamsbekendheid. Bronckhorst Auto’s is een allround servicebedrijf voor alle modellen auto’s, waaronder ook in – en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Naast de bestaande FIAT-klanten hoop ik dan ook klanten met andere merken binnen te krijgen.”
Ook Teger is tevreden met de nieuwe situatie. “Ik ben op leeftijd en heb geen opvolger voor het bedrijf. Daarom besloot ik de servicewerkzaamheden af te stoten en me enkel nog bezig te houden met de in- en verkoop van wagens van hoofdzakelijk het merk FIAT.”

Airco zomeractie
Ter gelegenheid van de vestiging van Bronckhorst Auto’s krijgt iedere klant in de maand juli 25 procent korting op aircoservice. In combinatie met een servicebeurt bedraagt de korting zelfs 50 procent. Alle acties worden standaard op de FB-pagina en de website gedeeld.

Bronckhorst Auto’s is naast dit alles ook het adres voor onderhoud aan campers.

www.bronckhorstautos.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo