Marjolein Kempers met de sleutels van haar nieuwe winkel Tiny Beauty aan De Smidse. Foto: PR
Marjolein Kempers met de sleutels van haar nieuwe winkel Tiny Beauty aan De Smidse. Foto: PR

Marjolein Kempers opent Tiny Beauty aan De Smidse

Economie

RUURLO – De verbouwing van haar nieuwe winkel aan De Smidse loopt prima op schema. Dat betekent dat Marjolein Kempers (33) uit Ruurlo haar winkel Tiny Beauty op zaterdag 28 mei tussen 12.00 en 17.00 uur feestelijk kan openen.

Door Jan Hendriksen

Marjolein Kempers runt al vele jaren haar nagel- en wimperstudio Tiny Beauty vanuit haar huisadres in Ruurlo. Zij is gespecialiseerd in nagel- en wimperbehandelingen waaronder Lashlift en BIAB Treatments. Sinds vorig jaar heeft ze ook een eigen webshop onder diezelfde naam voor modieuze kleding voor vrouwen met jeans, jacks, tops, jurkjes en vesten. Maar ook sieraden en accessoires zoals armbanden, horloges, oorbellen, portemonnees en tassen. “Maar nu ga ik naast de webshop ook een fysieke winkel openen. Mensen hebben toch een voorkeur om het product te kunnen zien en voelen. Het pand aan de Smidse heb ik dan ook met beide handen aangegrepen”, zo vertelt Kempers, terwijl ze met hulp van familie nog druk in de weer is om de winkel in te richten.

In haar nieuwe winkel zijn dezelfde artikelen te vinden als in de webshop, maar het aanbod is nog uitgebreider in de winkel. Tevens verhuist de 33-jarige Ruurlose de nagel- en wimperbehandelingen van haar woonlocatie naar de nieuwe locatie aan De Smidse. Daar wordt vanaf medio juli ook een zonnebank toegevoegd aan haar studio, waar men van een sessie kan genieten tijdens de winkelopeningstijden. Zodra de zonnebank gereed is voor gebruik, maakt zij dit via haar sociaal media-kanalen bekend. Alle afspraken kunnen via de website tinybeauty.nl worden geboekt. Marjolein: Dus alles breng ik nu onder een dak. Hoe gaaf is dat.”

Ontwikkelen
Omdat Marjolein zichzelf graag wil blijven ontwikkelen en specialiseren volgt ze de laatste trends middels diverse workshops en trainingen. “Op een professionele maar persoonlijke manier help ik graag een ieder aan de juiste behandeling en bied ik ook passende producten aan voor een eerlijke prijs. Ik neem echt de tijd voor een ieder tijdens een behandeling. Alles wordt met liefde behandeld en producten worden met liefde ingepakt. Bestellingen via de webshop kunnen vanaf volgende week ook gratis worden afgehaald in de winkel.”

Openingsactie
Tijdens de opening zaterdag staan er een lekker hapje en een drankje klaar en is er een leuke openingsactie. De winkel van Tiny Beauty is geopend op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 17.00 en van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. De nagel- en wimperbehandelingen zijn alleen op afspraak mogelijk van 9.00 tot 13.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo