Bij de Medler Lentefair mogen de lammetjes niet ontbreken. Foto: Geert Groot Nuelend

Bij de Medler Lentefair mogen de lammetjes niet ontbreken. Foto: Geert Groot Nuelend

Medler Lentefair bruist van activiteiten

Cultuur

MEDLER – Dieren zijn uit hun winterslaap ontwaakt, de bloemen en planten komen in bloei. Bij de mens begint het ook te kriebelen, wellicht een grote schoonmaak en het huis en tuin weer gereed maken voor de mooie warme dagen die gaan komen. Maar heeft men hiervoor wel voldoende inspiratie? Stichting Oranjefeest Medlertol heet een ieder dan ook van harte op zondag 7 april op de Medler Lentefair die op het sportcomplex van Touwtrekvereniging Vorden aan de Ruurloseweg 110 wordt georganiseerd. Want daar kan men op deze zondag van 11.00 tot 16.30 uur volop inspiratie opdoen voor de komende maanden. De toegang tot de fair en het parkeren is gratis. 

Ook dit jaar is de sportaccommodatie van Touwtrekvereniging Vorden de locatie voor de Lentefair waar lokale en regionale ondernemers, hobbyisten, verenigingen en goede doelen zich zullen presenteren. Daarnaast bestaat de fair uit een rommelmarkt, verkoop van lekkernijen en demonstraties van oude ambachten. De rommelmarkt die in de trainingshal van TTV Vorden plaatsvindt wordt verzorgd door de organisatie zelf. Naast diverse hobbyisten zijn ook verschillende ondernemers aanwezig op de fair. Ook stands met tweedehands huishoudelijke spullen, boeken, speelgoed, sieraden en honing behoren tot de circa veertig standhouders.
Ook wordt er op ‘olderwetse’ wijze gedorst met een dorsmolen en zijn er diverse oldtimer tractoren te bewonderen. En kinderen (maar ook volwassenen) kunnen hun hart ophalen in de oude brandweerauto die afkomstig is van het Brandweermuseum uit Borculo. En natuurlijk zijn er jonge lammetjes te bewonderen en te aaien.
Kortom: voor jong en oud is er wat te beleven tijdens de Medler Lentefair op zondag 7 april op de accommodatie van TTV Vorden aan de N319 tussen Vorden en Ruurlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant