Ineke van Schijndel geeft de workshop Schilderen als Corneille. Foto: Ineke van Schijndel

Ineke van Schijndel geeft de workshop Schilderen als Corneille. Foto: Ineke van Schijndel

Workshop Schilderen als Corneille

Cultuur

RUURLO - De workshop Schilderen als Corneille wordt zaterdag 21 oktober gegeven door docente Ineke van Schijndel. De workshop vindt plaats in het atelier van de KunstKring van 13.30 tot 16.00 uur.

Deze workshop is zeer geschikt voor mensen die altijd al geboeid zijn geweest door de schilderijen van de Cobra Groep, van kunstenaars als Karel Appel, Constant en Corneille. En die dus zelf ook weleens zo’n schilderij zouden willen maken. Dan is nu het moment aangebroken om die stap te zetten. Ineke van Schijndel helpt bij het maken van het ontwerp en met de techniek. Aan het eind van de workshop gaat men met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk naar huis.

Corneille
Door de vrolijke kleuren, het eenvoudige ontwerp en de speelse vormen spreken de werken van Corneille een groot publiek aan. Daarom heeft Ineke zijn werk als voorbeeld gekozen. Bovendien werkt hij met vrolijke kleuren en thema’s.

Iedereen kan meedoen, jong en oud, beginners en gevorderden. Van Schijndel heeft ervaring in het begeleiden van gemengde groepen.

In de prijs van de workshop, die 40 euro bedraagt, is koffie, thee en het gebruik van verf, kwasten en één doek van 20 bij 20 centimeter inbegrepen. Men hoeft dus niets mee te brengen.

Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht op de website van de Kunstkring Ruurlo.


www.kunstkringruurlo.nl/cursussen

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant