De cabaretiers Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker. Foto: PR

De cabaretiers Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker. Foto: PR

‘Tis hier geen hotel, deel 2’ in Openluchttheater Eibergen

Cultuur

EIBERGEN – Soms worden ouders horendol van hun kinderen, die hun eigen huis als een soort hotel beschouwen. Daar draait het om in de theatervoorstelling ‘Tis hier geen hotel, deel 2’ die de cabaretiers Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker op donderdag 1 juni in het Openluchttheater Eibergen voor het voetlicht brengen.

In deze nieuwe uitvoering laat het drietal zien hoe een woning in permanente staat van chaos verkeert als pubers volledig hun eigen gang gaan. Soms word je er als ouders knettergek van, soms valt er enorm om te lachen. Eén ding is zeker: de onderlinge liefdesband gaat nooit verloren.
Dikker, Drenth en Liesker hebben met deze voorstelling in de afgelopen maanden al overal volle zalen en theaters getrokken. Het Openluchttheater Eibergen plaatst op het plein tussen het podium en de tribune extra stoelen.
De poort gaat open om 19.30 uur, de voorstelling begint een uur later. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 20 euro. Aan de kassa dient 22,50 euro te worden betaald. Voor meer informatie zie de website van het Eibergse openluchttheater.

www.openluchttheater
eibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant