Er is een vacature bij de muziekgroep. Foto: PR

Er is een vacature bij de muziekgroep. Foto: PR

Kunstkring Ruurlo zoekt versterking voor ‘Muziekgroep’

Cultuur

RUURLO - De Muziekgroep van Kunstkring Ruurlo is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van concerten in Ruurlo.

De KunstKring organiseert al jaren concerten in het Kulturhus en op andere locaties in Ruurlo en directe omgeving. Vrijwilligers van de Muziekgroep organiseren deze concerten. Het kenmerk van onze concerten is afwisseling, waarbij zowel liefhebbers van klassieke muziek als van Jazz en Wereldmuziek aan hun trekken kunnen komen.
Zij bedenken het concertprogramma en nemen contact op met musici die zij graag op dit podium zien verschijnen. Alle werkzaamheden die horen bij het organiseren van concerten worden gedaan door de vrijwilligers van de Muziekgroep.

Werkzaamheden
Tijdens maandelijkse bijeenkomsten, ongeveer één keer per maand, wordt het muziekprogramma voor het seizoen bedacht en samengesteld. Musici worden benaderd om het gewenste optreden te bespreken en bij wederzijdse instemming wordt een contract opgesteld.
Pr-materiaal wordt opgevraagd en bij elkaar gebracht voor persberichten, de eigen website en programmakrant. Voor concerten in de grote zaal in het Kulturhus wordt de ruimte omgetoverd tot een gezellige, sfeervolle theaterzaal met een uitstekende akoestiek.

De Muziekgroep is een belangrijke onderdeel van de KunstKring met veel verantwoordelijkheden, taken en taakjes.  
Naast deze werkgroep zijn er nog meer groepen, die activiteiten organiseren dan wel ondersteunen zoals die voor cursussen, exposities, lezingen, podiumbouwers, licht & geluid, pr en facilitair, fotograferen, enzovoort.

Wie geïnteresseerd is om diverse taken op zich te nemen, kan contact opnemen via muziek@kunstkringruurlo.nl om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant