De band Proost maakt er een knallend feest van. Foto: PR

De band Proost maakt er een knallend feest van. Foto: PR

Het Varssels Feest kan weer losbarsten!

Cultuur

Volop variatie in festiviteiten Varssels Feest

HENGELO/VARSSEL - Na twee jaar gedwongen afwezigheid gaat het Varssels Feest weer door. Op het programma staan optredens van de band Proost, DJ T-Cota en De Stamgasten. Natuurlijk ontbreken de toneelvoorstelling, de volksspelen en het kinderfeest met alle bijkomend vermaak niet. De festiviteiten vinden plaats op 7, 8 en 9 oktober 2022 in en rondom de feesttent bij de Varsselse molen aan de Varsselseweg 34, Hengelo (G).

Het Varssels Volkstoneel voert vrijdagavond het blijspel ‘Bruun Café Dubbel D’ op. De aanvang is om 19.15 uur en de entree bedraagt 7,50 euro (inclusief koffie en cake). Tevens is er een grote verloting. Na afloop van de toneelvoorstelling is er muziek van DJ T-Cota.

Volksspelen
Op zaterdagmiddag worden traditiegetrouw de volksspelen gehouden, aanvang 13.30 uur.

Feestavond
Zaterdagavond is er een knallend feest met de band Proost. Deze band neemt je mee naar de gezelligste kroeg van Nederland. De feesttent wordt binnen één minuut omgetoverd tot een grote stamkroeg. In een onnavolgbare show met grote hits en niet te vergeten een explosie aan special effects wordt je keer op keer verrast. De optredens van de band worden afgewisseld met muziek van DJ T-Cota.
Iedereen die van een oergezellig feest houdt is welkom. De entree bedraagt 10 euro. Voor jongeren onder de 18 jaar is de entreeprijs 7,50 euro. Legitimatie verplicht.

Optocht en muziek
Op zondag om 13.00 uur start vanaf het Buurthuus Varssel de optocht. Om 13.30 uur beginnen de kinderspelen. Ook is er allerlei vermaak, zoals een clown, draaimolen, springkussen, een ‘super sweeper’ en een ‘photobooth’. Vanaf 15.00 uur wordt de muzikale bar geopend door De Stamgasten. Deze vier ervaren muzikanten schenken mixjes van pop, rock, schlagers en Hollandse hits. De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo