PeerTof, het theaterduo uit Zieuwent. Foto: PR/Krang
PeerTof, het theaterduo uit Zieuwent. Foto: PR/Krang

Kinderboekenweekactiviteiten bieb in teken dieren en natuur

Cultuur

RUURLO/EIBERGEN - Van woensdag 5 tot en met zondag 16 oktober is het weer Kinderboekenweek. Het onderwerp van dit jaar is ‘dieren en natuur’, met als motto: ‘Gi-ga-groen!’ De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert in het kader van deze feestelijke week in vier vestigingen (Winterswijk, Berkelland en Oost Gelre) voorstellingen voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken, maar reserveren is noodzakelijk en kan via www.oostachterhoek.nl/kbw22. In Eibergen en Ruurlo speelt PEERtoftheater de voorstelling ‘Vreemde vogel’.

PeerTof, het theaterduo uit Zieuwent, timmert flink aan de weg. Speelden ze eerder al een voorstelling voor volwassenen en meerdere producties voor de jeugd in onze vestigingen, dit jaar zijn ze in de Kinderboekenweek van de partij met ‘Vreemde vogel’. De voorstelling is op woensdag 5 oktober (14.30 uur) te zien in de Bibliotheek Ruurlo en op zaterdag 8 oktober (14.00 uur) in de Bibliotheek Eibergen.
In een straat wonen twee vreemde mensen die vreemde dingen doen. Ze zijn allebei dol op de natuur, komen graag buiten en zijn gek op dieren. Als er een vreemde bestelling binnenkomt blijken deze twee vreemde Vogels, met ieder een eigen specialiteit, heel erg goed samen te kunnen werken en krijgt het verhaal hiermee een leuke wending.
Jaloezie, samenwerken, zorgen voor jezelf en je omgeving, vreemde gewoontes; er komt van alles langs. Hoe dan ook; allemaal blijken we een beetje vreemd, maar met onze specialiteiten zijn we allemaal eigenlijk juist precies goed.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo