In het doolhof werden filmopnamen gemaakt voor ‘Wrinkles of her smile’. Foto: PR

In het doolhof werden filmopnamen gemaakt voor ‘Wrinkles of her smile’. Foto: PR

Doolhof in Ruurlo dient als filmlocatie

Cultuur

RUURLO - Het doolhof in Ruurlo is gebruikt als decor voor een film. Er werden vorige week donderdag scènes opgenomen voor het debuut van cineaste Suzan van Eck: ‘Wrinkles of her smile’. Onder meer de actrice Jennifer Hoffman werd gefilmd.

‘Wrinkles of her smile’ wordt een surrealistische psychologische dramafilm over vriendschapsverdriet. Klein tipje over de plot: Emma (gespeeld door Jennifer Hoffman) raakt plots haar beste vriendin Sarah kwijt. De rest van haar leven blijft dit haar achtervolgen. Waarom ging de vriendschap kapot? In deze surrealistische film reist ze door herinneringen en dromen. Wat is de werkelijkheid? We zien Emma als 12-jarig meisje, als 30-jarige vrouw en als 90-jarige vrouw. Tijden en herinneringen lopen door elkaar en zetten de kijker aan het denken.
In het Ruurlose doolhof is de scène opgenomen waarin Jennifer Hoffman de 30-jarige Emma speelt. Het doolhof verbeeldt haar onderbewustzijn waarin ze wanhopig zoekt naar een teken van haar verloren vriendin. Kon ze haar nog maar een keer spreken.
Meer informatie over deze korte film is te vinden op onderstaande website.


https://www.entertainmenthoek.nl/interview-wrinkles-of-her-smile

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant