Mart Hillen speelt woensdagavond 25 mei in Open Lucht Theater Eibergen. Foto: PR
Mart Hillen speelt woensdagavond 25 mei in Open Lucht Theater Eibergen. Foto: PR

Bekende gitarist Mart Hillen treedt op in Eibergen

Cultuur

EIBERGEN - Woensdag 25 mei treedt de bekende gitarist Mart Hillen op in het Openluchttheater Eibergen in Eibergen. Dit is een unieke kans om deze gitarist van wereldformaat te horen. Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio DJ Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’.

Hillen is deze avond te horen als onderdeel van een mooi gevarieerd programma. De opbrengst is voor hulp aan Oekraïners in Berkelland. Ook de zangeres Laura van Kaam, in 2013 winnaar van de Voice Kids, komt zingen. Verder treden de Fountainheads op en is er een openbare veiling. Van de opbrengst van deze avond worden kledingbonnen aangeschaft voor de vluchtelingen in Oekraïne die in Berkelland momenteel worden opgevangen. Velen van hen hebben immers huis en haard in alle haast achter zich moeten laten.

Het programma begint om 20.00 uur. Kaarten (15 euro) voor deze avond kunnen nog worden gekocht bij de ticketshop van het Openluchttheater Eibergen 


openluchttheater eibergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo-Ruurlo