ISH Dance Collective / Rhythm & Flow / ISH. Foto: Michel Schnater
ISH Dance Collective / Rhythm & Flow / ISH. Foto: Michel Schnater Michel Schnater

Coole dansshow Rhythm & Flow in Theater de Storm

Algemeen

WINTERSWIJK - De stoere dansshow Rhythm & Flow (12+) van Urban Dance Collective ISH op zaterdag 2 maart in Theater de Storm is een dansvoorstelling met een crew van 14 hiphop dansers, een pole artist, muzikanten en freerunners. Elke discipline heeft zijn eigen cadans en choreograaf Marco Gerris laat ze op een spectaculaire en unieke manier samenvloeien en weer uiteengaan. 

Zonder ritme geen flow
Muziek, hiphop, breaking en freestylen komen samen in deze show. In een stroom van energie laten de performers zich meevoeren door de beat en spelen zij met licht en ruimte. Zij bewegen met elkaar mee en komen tot een perfecte synergie, waardoor een nieuw ritme ontstaat. Deze adembenemende show met een indrukwekkend decor zorgt ervoor dat toeschouwers continu op het puntje van hun stoelen zitten.

Artistiek leider en choreograaf Marco Gerris: “Het is een paradijs aan verschillende stijlen en ritmes, net zoals het leven waarin iedereen zijn eigen ritme en flow moet vinden in deze chaotische wereld.”

Ticketverkoop
Een ticket voor Rhythm & Flow (12+) van Urban Dance Collective ISH op zaterdag 2 maart, aanvang 20.15 uur, kost 19,50 euro. Het is mogelijk om deze voorstelling online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543 – 519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant