Afbeelding

Nieuwe sporthal in Ruurlo: zal het ooit gebeuren?

Algemeen

Ik heb het verkiezingsprogramma van de VVD 2022 – 2026 gelezen waarin onder andere staat: We zorgen voor voldoende en kwalitatief goede sportaccommodaties. 

Ik heb nergens in het verkiezingsprogramma kunnen lezen: We weten precies wat we moeten doen om dwars te liggen. Daarom gaan we: problemen proberen te vinden als er oplossingen gloren, altijd weer iets bedenken om te zeuren. Als er een helder programma is over de bouw van een sporthal begint de VVD erover dat Voetbal Vereniging Ruurlo over 10 jaar misschien ook wel verhuizen wil en dat we daar nu al rekening mee moeten houdenin de raadsvergadering lekker zeuren over het feit dat de vierkante meters misschien niet voldoende zijn voor de voetbalvereniging op de nieuwe locatie zonder met feiten te komen zoals behoefteverwachtingen et cetera weer vragen stellen aan de portefeuillehouder want dan zijn we weer lekker in beeld en spelen we “o,o wat zijn we slimme jongens.”

Waarom is dit niet vermeld in het verkiezingsprogramma, want het bovenstaande is wel waar je de kiezers mee opzadelt. Kiezersbedrog misschien?
Raadsleden van de VVD: jullie durven niet te staan voor eerdere uitspraken. Jullie zijn overtuigd van je eigen superioriteit. Meedraaien met alle winden lukt goed maar helder uitleggen waarom jullie iets doen: nooit iets van gemerkt. Daarbij denken jullie de Ruurlose gemeenschap respectloos te kunnen behandelen door onbegrijpelijk, maar vooral ongrijpbaar de bouw van de sporthal te traineren. Wellicht spelen hier krachten mee die onder de tafel moeten blijven, want dat zou een hoop verklaren. Was het overigens ook niet zo dat de VVD ook in 2017 de dwarsligger was waardoor de sporthal op de Meene niet gebouwd kon worden? Het is nu in ieder geval tweemaal zo duur vergeleken met de bouwkosten in 2017...

Deze week bij de raadsvergadering gaat het louter en alleen over de bouw van een sporthal in Ruurlo en kun je voor of tegen stemmen maar dan moet je eindelijk je standpunt ventileren. Jullie zullen wel weer met amendementen komen die tot verdere vertraging leiden want ...o, o jullie hebben het zo goed met ons voor…  nog ruim 2 jaar tot de volgende gemeenteraadsverkiezingen; wat staat ons nog meer te wachten? Of: zien jullie eindelijk het licht in de raadsvergadering?

Als de VVD de partij is die 10 jaar vooruit kijkt, zoals jullie nu pretenderen, dan hadden jullie in 2017 ook al kunnen zien dat er nu een dringende behoefte aan een sporthal is. Sterker nog: dan had de nieuwe sporthal er nu al kunnen staan! 

 Andries Bosma,
Ruurlo

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant