De OV-ambassadeurs helpen bezoekers met vragen graag op weg. Foto: PR

De OV-ambassadeurs helpen bezoekers met vragen graag op weg. Foto: PR

Inloopspreekuur OV-reisadvies

Algemeen

RUURLO - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Op woensdag 14 december tussen 14.00 en 15.30 uur kan men weer terecht bij de ambassadeurs in Bibliotheek Oost-Achterhoek/vestiging Ruurlo, aan de Dorpsstraat 74.

Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.
Wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden, via tel. 038 - 303 70 10.
Dat kan van maandag- tot n met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur; dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur en op maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.
Voor meer info en alle activiteiten kan men kijken op de speciale website.

www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Borculo - Ruurlo