De organisatoren van 't Reurls Open 2022. Foto: PR

De organisatoren van 't Reurls Open 2022. Foto: PR

Reurls Open golftoernooi 2022 bij ‘t Zelle in Hengelo

Algemeen

RUURLO - De twaalfde editie van het Reurls Open golftoernooi wordt op woensdag 14 september gehouden op golfbaan ‘t Zelle in Hengelo (G). Het is een achttien holes shotgun wedstrijd en er is ook een negen holes wedstrijd.

De organisatie is druk bezig om er voor iedereen weer een gezellige dag van te maken. Het succes hiervan hangt af van de deelnemers; iedereen die in Ruurlo woont of heeft gewoond en in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs is van harte welkom bij ‘t Reurls Open 2022.
Er is nu al een vaste groep ‘Reurlsen’ die jaarlijks deelnemen aan deze golfreünie, want het is er altijd reuzegezellig. Wie zich no wil opgeven moet er snel bij zijn want er is een limiet aan het aantal deelnemers.
Dit jaar start de achttien holes shot gun wedstrijd om 13.00 uur. De ‘negen-holers’ starten later zodat ze ongeveer tegelijkertijd de laatste holes spelen. Voor niet-leden van Golfclub ‘t Zelle is er een korting op de greenfee geregeld. De kosten voor deze volledige dag staan gespecificeerd op de inschrijvingssite.
De deelnemers worden vanaf 12.00 uur ontvangen met koffie of thee met wat lekkers waarna om 12.30 uur de opening van het toernooi begint. De prijsuitreiking vindt rond 19.00 uur plaats met aansluitend een diner. Aanmelden kan via onderstaande website.


sites.google.com/view/reurlsopen/inschrijven

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant