Ruurlose Bridge Club doet een rondje minder

Sport

RUURLO - Woensdag 2 februari kon er eindelijk weer gebridged worden bij de Ruurlose Bridge Club. Met enkele aanpassingen in de tijden en een ronde minder spelen kon iedereen toch om 22.00 uur klaar zijn.

Er was genoeg belangstelling en iedereen was blij om elkaar weer te zien en samen te spelen. Met 24 paren werd het bij café-restaurant De Tapperij een mooie avond.
Sinds een aantal maanden heeft de Ruurlose Bridge Club een dupliceermachine, zodat er met name in coronatijd makkelijk meerdere sets met spellen geschud kunnen worden. Daardoor hoeft er veel minder door de zaal te worden te lopen. Ander voordeel van deze machine is dat de spellen door de computer worden gegenereerd. Dat zorgt voor een betere verdeling van de kaarten dan met de hand geschudde spellen. Ook is er na afloop voor alle spelers een overzicht hoe alle kaarten verdeeld zaten en wat alle spelers op die spellen hebben geboden en gespeeld.
De uitslag van deze avond was als volgt: A-lijn: 1. Bert Deunk en Jan van Dijk 62,50 procent; 2. Inge Meulenbeld en Trijnie Herweijer 60,50; 3. Leny van Dijk en Janny de Lange 57,50. B-lijn: 1. Henny Lagendijk en Loek Terwee 64,60; 2. Loes Kappers en Jo Kenselaar 54,70; 3. Renée Feitsma en Marcel Thuis 52,90.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant